kratoz_kopjes2048

Onze werkwijze

commercieel, ontwikkeling, oplevering & nazorg 

Tijdens het ontwikkelproces doorlopen we samen met u drie verschillende fasen om de perfecte software voor uw bedrijf te realiseren zodat u hiermee hét verschil kunt maken.

De commerciële fase

Uw eisen en wensen spelen een cruciale rol in de bouw van uw ideale software voor logistiek. Daarom bespreken we eerst uw en onze ideeën om zo tot een ideale samenstelling te komen.

   
  
 

De fase van ontwikkeling & oplevering

Op basis van stap 1 gaan wij aan de slag. Wij bouwen een op maat gesneden, zeer gebruiksvriendelijk systeem dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen. We leveren in zeer snel opvolgende repeterende fases bij u op waardoor het (tussen-)resultaat direct zeer tastbaar is, tot uw software helemaal naar wens is.

   
  
 

Nazorgfase

Na oplevering laten we u niet aan uw lot over. Onze kracht ligt in persoonlijke, snelle en 'hands-on' support. 24 uur per dag. Geen generieke callcentra's met lange wachttijden; direct contact met uw vaste contactpersoon.

   
    

Wilt u zelf ook direct hét verschil ervaren?

Vult u  dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om samen te bekijken hoe u en wij het verschil kunnen maken.

De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplichte velden.


footer-logo