kratoz_pijlers2048

Verschil in aanpak

werken vanuit vier onwrikbare pijlers

I-TeQ biedt u met Kratoz een compleet pakket verhuur software. Kratoz doet wél wat het belooft. Dit komt omdat we in ons beproefde concept stevig vasthouden aan vier onwrikbare pijlers. Door deze pijlers kunnen we u belangrijke garanties bieden waarmee we ons onderscheiden van anderen en voor u het verschil kunnen maken!

Transparantie: weten waar u aan toe bent

De meeste ict-projecten zijn verre van transparant. Wat de klant denkt dat hij koopt, komt zelden overeen met de werkelijkheid. Er wordt bewust geheimzinnig gedaan over het ontwikkelproces, met een rookgordijn aan ict-termen. Bij I-TeQ zijn we open over onze tarieven en vertellen tijdens het offerteproces precies wat u krijgt. Daarom vinden we het ook zo belangrijk u in het hele ontwikkelproces mee te nemen.

   

Het beste gereedschap om beloftes en wensen waar te maken

We hebben geïnvesteerd in het beste gereedschap, zodat we vanuit technisch oogpunt nooit een 'nee' hoeven te verkopen. Waar andere software ontwikkelaars zeggen dat met hun software alles kan, zijn wij een van de weinige die dat ook echt waarmaken. U krijgt wat we beloven. Stelt u ons vooral op de proef en daag ons uit met verhuur gerelateerde automatiseringsvraagstukken.

   

Maatwerkconcept: software die verruimt, niet beperkt

Maatwerksoftware voor de verhuur sector klinkt misschien als een dure oplossing die veel tijd vergt. De waarheid is: als verhuur bedrijf kunt u niet uit de voeten met standaardoplossingen. Als dynamisch en zichzelf onderscheidend verhuur bedrijf heeft u software nodig waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Software die meegroeit met uw ideeën en uw bedrijf. Met Kratoz heeft u dergelijke software in handen. Door onze uitgebreide ervaring met de verhuur markt hebben we een heel flexibel systeem gecreëerd, dat al veel collega-bedrijven in uw sector heeft geholpen.

   

Organisatie zonder lagen: rechtstreeks contact

U wilt niet alles via accountmanagers zonder technische kennis moeten doorspelen. U wilt rechtstreeks spreken met de mensen met verhuur expertise en diepgaande kennis van software-techniek. I-TeQ werkt met zulke mensen, met verstand van automatisering in relatie tot verhuur. Zo kunnen we veel sneller schakelen. 

 

Het verschil in werkwijze

Onze vier pijlers bovenstaande pijlers hebben wij ook doorvertaald in de manier waarop wij werken. Door samen met u drie verschillende fasen te doorlopen, ontwikkelen we snel en doeltreffend de software die past bij uw bedrijf.

Onze werkwijze
ontdek het verschil

 

Wilt u zelf ook direct hét verschil ervaren?

Vult u  dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om samen te bekijken hoe u en wij het verschil kunnen maken.

De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplichte velden.


footer-logo

Telefonische bereikbaarheid

Wegens werkzaamheden aan de telefonie, zijn wij tijdelijk minder goed bereikbaar.

Op momenten dat u ons telefonisch niet kunt bereiken, kunt u een e-mail sturen naar:

info@i-teq.nl

Bedankt voor uw begrip en excuses voor het ongemak.

I-TeQ B.V.