kratoz-bakker

"Groei eist vernieuwing"

 

Bakker verhuur is een familiebedrijf en gespecialiseerd in de verhuur van horecabenodigheden voor party’s en evenementen. Het is één van de grotere spelers in de verhuurtak. Zij leveren aan grote evenementen, bedrijven en particulieren.

Groei eist vernieuwing

Door de groei liep het bedrijf tegen de beperkingen van het aanwezige software-pakket aan. De planning ontbrak, het voorraadbeheer was te beperkt, de externe rapportages waren te eenvoudig en de groei van de organisatie vereiste teveel handmatige administratieve handelingen buiten het pakket om. Met in het achterhoofd de sterke en zwakke punten van het bestaande systeem, ging Bakker Verhuur op zoek naar een vervanger. Behalve de standaardeisen, zoals gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en servicegerichte ondersteuning, waren er ook diverse praktische zaken die qua functionaliteit in het nieuwe pakket opgenomen moesten worden.

Keuze van het systeem

Na vergelijking van diverse leveranciers van software heeft Bakker Verhuur gekozen voor Kratoz. De keuze is op I-TeQ gevallen omdat I-TeQ gespecialiseerd is in flexibele software-oplossingen voor de gehele verhuur en logistieke branche. I-TeQ heeft het pakket voor Bakker Verhuur gerealiseerd op basis van herbruikbare componenten en hun verregaande verhuurexpertise. Door de werkwijze van I-TeQ werd Bakker Verhuur zeer direct betrokken bij de ontwikkeling van het systeem. Deze betrokkenheid heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het pakket volledig is afgestemd op de werkwijze van Bakker Verhuur. Ook de daadwerkelijke implementatie van het pakket is naar tevredenheid verlopen omdat de gebruikers, door eerdergenoemde betrokkenheid, al bekend waren met het nieuwe systeem.

"Met Kratoz hebben wij meer efficiency en een verbeterde logistiek bereikt door de doelmatigheid vande diverse modules van de software, zoals voorraadbeheer en ritplanning. Het I-TeQ-systeem stelt ons nu veel beter in staat om een optimale verhuur van onze goederen te realiseren, wat voor ons als een dienstverlenend bedrijf een pré is."

Flexibel pakket

De Kratoz-software is gekoppeld aan de financiële administratie van Exact. Facturen en relaties worden geëxporteerd en de betalingen geïmporteerd. Resultaat is een aanzienlijke toename van efficiency, meer inzicht en een sluitende administratie. Dit alles heeft een positieve invloed gehad ten aanzien van de optimale verhuur van goederen.

"Met Kratoz hebben wij meer efficiency en een verbeterde logistiek bereikt door de doelmatigheid van de diverse modules van de software, zoals voorraadbeheer en ritplanning. Het I-TeQ-systeem stelt ons nu veel beter in staat om een optimale verhuur van onze goederen te realiseren, wat voor een dienstverlenend bedrijf als het onze een pré is. Zo kunnen we voldoen aan de wensen van onze klanten in een continu in beweging zijnde markt."

footer-logo