werknemers-iteq-zw

Hoe wij hét verschil maken


Wij snappen dat u sceptisch bent over de ict-markt. In de ict-markt worden doorgaans veel beloftes gedaan, echter maar weinig waargemaakt. Wat is dan het verschil met Mitoz van I-TeQ? Dat zit in ons beproefde concept: vier pijlers qua aanpak en in werkwijze die gericht zijn op het beste resultaat voor onze klanten.


Betekent dit dat we alles elke keer opnieuw moeten ontwikkelen? Nee. U heeft het voordeel van op maat gemaakte software, zonder de nadelen van volledig maatwerk. Door onze jarenlange branchespecifieke ervaring en de vragen van onze klanten hebben we namelijk inmiddels veel ontwikkeld en dat aan onze herbruikbare bibliotheek toegevoegd. We hoeven dus niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden. Dat scheelt in tijd én in kosten en zorgt voor een vliegende start. Op basis van de door u gemaakt keuzes ontwikkelen we samen een systeem dat uw processen optimaal ondersteunt. Het maken van keuzes is in deze een "luxe" vereiste. Meestal heeft u namelijk niet alles in één keer nodig. Uiteraard denken we daarin met u mee. 

Onze aanpak

Mitoz doet wél wat het belooft! Dit komt omdat we in ons beproefde concept stevig vasthouden aan vier onwrikbare pijlers. Meer hierover leest u onder "Onze aanpak, ontdek het verschil".

Onze aanpak
ontdek het verschil

 

Onze werkwijze

Onze vier pijlers hebben wij ook doorvertaald in de manier waarop wij werken. Door samen met u drie verschillende fasen te doorlopen, ontwikkelen we snel en doeltreffend de software die past bij uw bedrijf. Meer hierover leest u onder "Onze werkwijze, ontdek het verschil"

Onze werkwijze
ontdek het verschil

 

Wilt u zelf direct hét verschil ervaren?

Vult u  dan het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om samen te bekijken hoe u en wij het verschil kunnen maken.

De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplichte velden.


footer-logo