Foto-Anouska-hobby-2

Anouska de Bruijn

Anouska is een ambitieuze, allround sparringpartner en adviseur voor directie en medewerkers ten aanzien van diverse strategische en operationele vraagstukken. Zo heeft ze heeft in meerdere organisaties zelfstandig het Human Resource Management opgezet. Anouska gaat met verve elke uitdaging aan, ze adviseert Marc en zorgt voor het tot stand komen van een gedegen personeelsorganisatie die past bij onze bedrijfscultuur.

Anouska is doortastend en zoekt altijd naar de balans tussen de organisatie en haar medewerkers, waarmee ze bijdraagt aan de ontwikkeling van haar collega’s en tegelijkertijd aan de ontwikkeling van dit ambitieuze bedrijf. Door de jaren heen is het verbinden en het potentieel van mens en organisatie naar boven halen, wat haar beweegt en plezier geeft. Daarnaast is zij de trotse moeder van een zoon en zorgt met veel liefde voor haar Deense Dog.

Met haar gezin woont ze in een prachtig monumentaal pand uit de 18e eeuw, die zij eigenhandig aan het restaureren zijn. Hier wordt veel vrije tijd aan besteed met het hele gezin. Daarnaast gaat Anouska ook geen sportieve uitdaging uit de weg, dit doet zij regelmatig samen met haar Deense Dog. Verder kan Anouska zich volledig verliezen in de muziek, thuis met de platenspeler, of bij een concert. 

 

employee-bv-1

Bas Verhaar

meer over Bas
employee-cm-1

Chantal Marchand

meer over Chantal
Banner Danny Hoogeveen

Danny Hoogeveen

meer over Danny
employee-db

Dimitri Bhugwandass

meer over Dimitri
employee-em-nieuw

Edwin Moewis

meer over Edwin
employee-fvdg-1

Florian van der Griendt

meer over Florian
EMPLOYEE-HT-KLEIN

Haydar Topaloglu

meer over Haydar
employee-jwv-1

Jan Willem Visser

meer over Jan Willem
Banner Kemal Topaloglu

Kemal Topaloglu

meer over Kemal
employee-mvv-1

Marc van Vossen

meer over Marc
employee-MA

Maria Roodenburg

meer over Maria
employee-mo-1

Mitchell Oranje

meer over Mitchell
Banner Patrick Snoeij

Patrick Snoeij

meer over Patrick
employee-rvt-klein

Rob van Tour

meer over Rob
footer-logo