kratoz_hoogwerkers2048

Verhuur software die hét verschil maakt


U bent een ambitieuze speler op de verhuurmarkt. U bent zich ervan bewust dat goede software onmisbaar is voor uw bedrijfsprocessen. Een compleet en actueel inzicht in al uw data. Software en processen in harmonie gestroomlijnd. Voorraad, bezettingsgraad en ritplanning gekoppeld aan de overige schakels in de keten. Alles perfect op elkaar afgestemd, klinkt goed?

Graag stellen we u dan voor aan Kratoz: hét flexibele systeem voor de verhuursector. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het verhuurproces, op maat samengesteld voor uw bedrijf.

Kratoz bouwen we op volgens de specificaties van uw bedrijf. In tegenstelling tot anderen nemen we niet uw bestaande software, maar juist uw vraagstuk als uitgangspunt. U houdt hierbij altijd een vinger aan de pols en wij stoppen niet voordat Kratoz precies dat verschil maakt waarnaar u op zoek bent. Zo zorgen we ervoor dat de software naadloos past bij uw bedrijf en daadwerkelijk bijdraagt aan groei en rendement. 

Waarom?
maken wij het verschil
 Hoe?
maken wij het verschil
 Waarmee?
maken wij het verschil

WAAROMmaken wij met Kratoz hét verschil

HOE

maken wij met Kratoz hét verschil

WAARMEE

maken wij met Kratoz hét verschil

Hoe onze maatwerkformule zich onderscheidt van anderen! 

I-TeQ levert slimme, schaalbare softwaresystemen voor de logistieke en de verhuur branche. En omdat uw unieke organisatie maatwerk is, vereist uw automatiseringsvraagstuk dat óók.

Onze maatwerkformule is gebaseerd op 4 fronten: 

  • Unieke maatwerk software 
  • Transparant in prijsstelling 
  • Slimme oplevermethodiek 
  • Oplossen complexe vraagstukken

Kies daarom voor de software van I-TeQ. Hiermee maakt u het verschil!

BEL MIJ TERUG >

"In minder tijd meer inzicht in alle lopende processen.Het softwarepakket Kratoz heeft ervoor gezorgd dat iedereen binnen het bedrijf beheersing heeft over de planning"

Adexpo – André van Bezooijen

"Al een groot aantal jaren maken wij gebruik van Kratoz software. Het systeem sluit, door middel van het maatwerk, perfect aan op onze behoefte en dus die van onze relaties. Voor ons nog belangrijker is de professionaliteit en flexibiliteit van de medewerkers van I-TeQ’’

Van Deuveren – Dirk-joost van Hamersveld

’Door de jaren heen is er een verhuurpakket samengesteld, mede door de oplossingsgerichtheid van I-TeQ, waarmee onze medewerkers totale grip hebben op alle logistieke processen’’

Bakker Verhuur – Ruud Hoonakker

"Wij werken al vele jaren met de software van Kratoz naar volle tevredenheid. Kratoz is voor ons een heel duidelijk en overzichtelijk programma, waardoor we de klant optimaal kunnen voorzien van onze huurproducten’’

Dordtse Bazar Verhuur – Roel Meyer

‘’Kratoz is een mooi programma om fietsen te verhuren, en bij storing snel geholpen. Bij I-TeQ is dit allemaal mogelijk. Voor wie iets goeds wil; I-TeQ maakt het verschil!!’’

Fietsverhuur Metz – René Metz

Onze klanten

Het succes van I-TeQ valt of staat eigenlijk bij de waarde die wij toevoegen voor onze klanten. Ook onze klanten willen zich onderscheiden en hét verschil blijven maken. Lees hier hoe ze dat doen.

lees verder

Inspiratie & Nieuws

Om u te inspireren delen we graag onze kennis met u. Ook vindt u regelmatig nieuws over de meest uiteenlopende onderwerpen.

nieuwsarchief

Werken bij I-TeQ

I-TeQ is een dynamisch bedrijf waar we met een jong en slagvaardig team werken aan kwalitatief hoogstaande software voor logistiek en verhuur.

vacatures
footer-logo