Klantcase

JMT

‘5x de waarom-vraag’

“Wat gek dat we dat niet inzichtelijk hebben. Joh, zou dat niet beter zo kunnen? Volgens mij kan dat beter.” In de ontwikkeling van je bedrijf, loop je tegen zaken aan die je wilt mee ontwikkelen.

Doorvragen is essentieel

Bij de ontwikkeling van maatwerk software is doorvragen essentieel. Als we een nieuw idee hebben voor de software, sturen we simpelweg een mailtje naar Patrick. In de reactie krijgen we: ‘Dat is er al. Dat kan je zus en zo doen.’ Of er staat: ‘Daar moet iets voor gemaakt worden. Wat is jullie doel met dit idee?’

We spreken met Jean-Pierre Brouwers, Managing Director rental furniture bij JMT.
Toen Microsoft Navision lang geleden stopte met de support voor hun verhuursoftware, moesten ze op zoek naar een andere softwareleverancier. De keuze viel op I-TeQ met de maatwerk softwarelijn Kratoz.

Wat willen we écht?

De waarom-vraag komt wel 5x terug. Waarom wil je dat dan precies? Wat gaat er dan beter en waarom is dat dan beter? Zo komen we helemaal tot de kern. Wat willen we eigenlijk bereiken met de ontwikkeling? En is dit wel wat we echt willen?

Helder voorstel

Als de kern van de oplossing helder is, krijgen we een voorstel met kosten en tijdspad. Hebben we de investering ervoor over? Ja? Dan wordt het project zo snel mogelijk uitgerold. En als de nieuwe ontwikkeling er eenmaal is, kan hij de wereld in.

“De software wordt, samen met I-TeQ, helemaal naar onze wensen ontwikkeld. Daardoor beschikken we nu over een perfect maatproduct. Dat is het grote voordeel.”

Jean-Pierre Brouwers – JMT

Meestal kunnen onze medewerkers er gelijk mee uit de voeten. Is de ontwikkeling ingrijpend in ons werkproces, dan trainen we onze mensen zodat ze er goed mee kunnen werken.

Weten wat je wilt

Als je goed weet wat je wilt, welke richting je op wilt met je bedrijf, dan hoeft de software nooit de beperkende factor te zijn.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag een keer bij je langs om vrijblijvend kennis te maken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Dé verhuurspecialist voor meubilair en vloerbedekking voor de livcomm branche.